Eventsikkerhed er i konstant forandring, hvorfor behovet for hurtigt at kunne danne sig et real-time situationsoverblik, samt at forebygge og dokumentere til stadighed er af højeste prioritet.

 

Event CCTV ApS har igennem flere år leveret driftsikre videoovervågningsløsninger til store festivaler og arrangementer. Vores materielflåde består af digitale kameraer, både styrbare(PTZ) og stationær overvågning i HD/megapixel kvalitet.

 

CCTV-custom.jpg

DIGITAL VIDEOOVERVÅGNING

"Tiden med analoge, upålidelige kameraer og coax-kabler med kun en begrænset rækkevidde er længe ovre.”

Event CCTV ApS leverer kun digitale IP-baserede løsninger. Vores redundante serverløsninger skaber driftsikkerhed er krypterede, så indhold og data lever op til gældende lovgivning indenfor datasikkerhed. Vi er altid på forkant og sikrer at lovgivning og vejledninger følges.

Indenfor videoovervågning arbejder vi med tre primære typer; overblik, dokumentation og specialfunktioner.

 

Forskellige behov lig med forskellige kameraer

Hvad enten der er behov for “her og nu” overblik i frontzonen eller dokumentation af hvem og hvornår en gæst forlod arrangementet, så har vi en skalerbar løsning.

 
 
DHEQACCE6760-DAH-CAMARA-ANALOGO-PTZ-2MP-25X-IR150MT-SD6C225IN-HC-S3.png

STYRBART KAMERA (PTZ)

Nøgleordet er overblik - enhver sikkerhedsorganisation har brug real time situationsoverblik for bedst muligt at lede og iværksætte crowd safety indsatser.

Med styrbare kameraer også kaldet PTZ (Pan, Tilt og Zoom) placeret strategisk på området, vil det være muligt at monitere både publikum og hændelser for både at forebygge, men også for, at give sikkerhedsledelsen et bedre grundlag for at disponere ressourcer. Særligt kan styrbare kameraer være en stor hjælp til crowd safety ledere i frontzonen under intense koncerter med stor publikumsaktivitet.


STATIONÆRT KAMERA

Er der styr på hvem der ankom og hvem er forlod arrangementet, med stationære kameraer i f.eks. indgange eller særligt udsatte steder, er det muligt både at sikre dokumentation men også at skabe øget overblik. Måske har socialmedia brug for et livefeed til at se storskærmene eller være præventive omkring særlige lokationer som billetvogne o.l.

Dahua-IPC-HFW4831E-SE-8MP-Bullet-Camera-IR-40m-WDR.jpg

HAC-EBW38021_thumb.png

SPECIAL KAMERA

Hos Event CCTV råder vi over to slags special kameraer hhv. people counter og ansigtsgenkendelse.

Begge former for special kameraer har de senere år indfundet sig flere og flere steder i vores samfund. Indenfor eventbranchen er ser vi særligt til England der i mange år har implementeret videoovervågning, som en fast del af deres hverdag.

Brugen af ansigtsgenkendelse og optælling af mennesker er stadig ny og der er hele tiden nye tiltag på både hardware og software området.

Vi står klar, når I har brug for os!

IT og netværk kan være en skrøbelig størrelse, når vi er oppe imod det nordiske vejr og til tider udfaldende strømkilder. Derfor er det vigtigt at have kvalificeret “on-site” servicepersonale tilstede på pladsen. Det er uholdbart at mindre eksterne driftsforstyrrelser kan nedlægge dele af sikkerhedssetuppet.

Nøgleordet er business continuity, at der er en plan for forsat drift eller et beredskab til at udbedre uforudsete problemer.

På større festivaller medbringer vi gerne både servicevogn og servicekontor.